/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Traficul aerian revine încet la normal după câteva zile de ceață. Astăzi trei curse se rețin la Aeroportul Internațional Chișinău

missing
02 februarie 2019, ora 12:43

După câteva zile în care au fost anulate și reținute mai multe zboruri aeriene pe Aeroportul Internațional Chișinău, astăzi traficul aerian a fost reluat aproape în totalitate.

Astfel, conform tabelului online al zborurilor, zborul spre Moscova planificat pentru ora 13.40 se anunță că se reține.

La aterizare, un avion care trebuia să ajungă pe Aeroportul Internațional Chișinău de la Larnaca, nu a mai ajuns pentru că zborul a fost anulat. De asemenea, se reține aterizarea până la ora 14.20 a unui avion dinspre Moscova care trebuia să ajungă la 11.50. Încă un zbor din capitala Rusiei se anunță că se va reține cu aproape o oră.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram