/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ TV8 lansează dezbaterile electorale „Alege Liber” cu Mariana Rață

missing
02 februarie 2019, ora 09:35

Moderatoarea dezbaterilor, Mariana Rață, promite să le pună cele mai incomode întrebări pentru ca fiecare moldovean să fie sigur că trimite în Parlament persoana potrivită să îi reprezinte interesele.

Timp de trei săptămâni, de luni până vineri, urmărește dezbaterile de la TV8 ca să să afli cine sunt oamenii din buletinele de vot.

TV8 amintește că alegerile parlamentare din 24 februarie se vor desfășura în baza unui sistem electoral mixt, în care concomitent sunt aleși 50 de deputați în cadrul unei singure circumscripții naționale și 51 de deputați în circumscripții uninominale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram