/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

La noapte drumarii vor acoperi găurile cu beton asfaltic rece. Lucrările vor avea loc în trei sectoare ale capitalei

missing
03 februarie 2019, ora 18:33

Primăria Chișinău anunță că pe parcursul nopții, întreprinderea „Exdrupo” va desfășura lucrări de lichidare a situațiilor de avariere cu beton asfaltic rece, în sectoarele Centru, Botanica și Râșcani ale capitalei.

Începând cu ora 22.30, drumarii vor interveni pe următoarele drese:

  • Sectorul Centru: str. Spicului, str. Ialoveni;
  • Sectorul Botanica: Viaduct, bd. Dacia;
  • Sectorul Râșcani: str. Calea Orheiului, str. Socoleni, str. Albișoara.

Autoritățile spun că vor fi acoperite gropile periculoase apărut pe carosabil care prezintă pericol sporit de producere a accidentelor. Drumarii vor acționa pe parcursul nopții pentru a nu crea disconfort șoferilor și pentru a nu perturba programul transportului public.

Gropile adânci vor fi acoperite cu pietriș, după care se va aplica betonul asfaltic rece. Înainte de așternerea materialului provizoriu suprafața defectă va fi curățată de apă și aspirată de impurități, iar la final se va executa compactarea asfaltului rece.

Totodată, autoritățile anunță că „Exdrupo” urmează să achiziționeze materialul pentru a începe intervenția de întreținere și reparație curentă a străzilor, prin frezarea și plombarea gropilor cu asfalt fierbinte, atunci când condițiile meteo vor permite executarea lucrărilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram