/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Circulația mașinilor pe str. Tighina din Chișinău este deschisă. Lucrările care trebuiau să fie făcute aici au fost amânate

missing
04 februarie 2019, ora 11:14

Circulația rutieră pe strada Tighina, tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. 31 August 1989, este deschisă, informează Primăria Chișinău.

Potrivit autorităților municipale, începând cu ziua de astăzi trebuiau să înceapă lucrări de reparație a străzii, însă, acestea au fost amânate, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Astfel, transportul public va activa conform programului obișnuit.

„Tot din aceeași cauză, au fost suspendate și lucrările de pozare a rețelelor inginerești pe str. 31 August 1989, în perimetrul străzilor Ismail – Lev Tolstoi”, informează serviciul de presă al Primăriei.

Potrivit autorităților municipale, data reluării lucrărilor de reabilitare pe obiectivele menționate va fi anunțată ulterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram