/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Air Moldova către moldovenii care merg în Irlanda: Acceptul la zbor se va face în baza cărții de identitate valabile

missing
05 februarie 2019, ora 09:40

În acest context, Air Moldova a făcu publică răspunsul primit de la partenerul său care reprezintă compania în Irlanda: „(….)the policy adopted last Friday night for which Air Moldova received a carrier liability notice WILL NOT BE IMPLEMENTED FOR THE FORESEEABLE FUTURE”.

Air Moldova mulțumește pentru înțelegere și asigură pe toți pasagerii că se află în permanență legătură cu toate autoritățile naționale în țările în care operează pentru a se asigura că se conformează tuturor regulilor de operare a curselor aeriene spre acestea. Totodată, sfătuie toți pasagerii, indiferent de țară în care călătoresc și cetățenia pe care o dețin, să verifice înainte de plecarea spre aeroport, că dețin toate documentele solicitate de statul respectiv pentru accesul pe teritoriul său.

În cazul în care pasagerii consideră că le sunt încălcate drepturi îi sfătuim să se adreseze în acest sens consulatului sau ambasadelor care îi reprezintă ca cetățeni în statul respectiv, acesta fiind cel mai în măsură să cunoască detalii privind acordurile care guvernează accesul pe teritoriul străin al propriilor cetățeni .

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram