/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Doi tineri moldoveni, prinși cu acte românești false. Unul l-a ascuns în buzunarul maioului, altul, în încălțăminte

05 februarie 2019, ora 11:40

Doi tineri din Republica Moldova, în vârstă de 21 și de 25 de ani, au fost prinși la frontiera Sculeni, cu acte românești false. Unul dintre ei a ascuns o carte de identitate falsă în buzunarul maioului, iar altul, în încălțăminte. 

Cei doi se aflau în calitate de pasageri, într-un automobil de model Mercedes Vito: „În timpul controlului de frontieră, doi dintre pasageri nu și-au putut justifica prezența lor în țările de destinație ale Uniunii Europene, motiv pentru care au fost supuși verificărilor suplimentare. Astfel s-a constatat că cei doi cetățeni moldoveni aveau intenția de a se legitima cu acte perfectate ilegal pe teritoriul Belgiei și Germaniei”, informează Poliția de Frontieră.

Interogați, tinerii au afirmat că nu sunt în cunoștință de cauză despre cele depistate eschivând de a comunica informații suplimentare. Autorizarea trecerii le-a fost permisă doar după întocmirea proceselor verbale de constatare.

Angajații Poliției de Frontieră investighează cazurile sub toate aspectele legale, în vederea elucidării circumstanțelor și identificării tuturor persoanelor implicate în infracțiune, se menționează într-un comunicat de la Poliția de Frontieră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram