/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Marian Lupu, desemnat candidat la președinția Curții de Conturi. Când va susține interviul

missing
05 februarie 2019, ora 14:49

Deputatul PDM Marian Lupu a fost selectat în calitate de candidat la președinția Curții de Conturi, de membrii Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe. Acesta a fost unicul candidat care și-a depus dosarul la concurs.

Marian Lupu va fi invitat mâine, în prima parte a zilei, la etapa de interviu din cadrul concursului de angajare.

Curtea de Conturi a rămas fără președinte în luna ianuarie a acestui an, după ce Veaceslav Untilă și-a prezentat demisia.

Parlamentul a anunțat concurs de suplinire a funcției pe 25 ianuarie, iar ieri, 4 februarie a fost ultima zi în care potențialii candidați au putut să-și depună dosarele.

În prezent, atribuțiile președintelui Curții de Conturi sunt exercitate de  vicepreședintele instituției, Viorel Chetraru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram