/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

O angajată de la Punctul de Trecere a Frontierei Leușeni a murit, după ce a fost tamponată de o autocisternă

missing
05 februarie 2019, ora 13:56

O angajată civilă a Punctului de Trecere a Frontierei Leușeni a murit astăzi, după ce a fost tamponată de o autocisternă. Femeia avea 59 de ani și activa în calitate de servitoare.

Potrivit Anei Marchitan, ofițeră de presă a Poliției de Frontieră, accidentul a avut loc azi-dimineață, în jurul orei 10:20.

„Șoferul autocisternei a decis să-și schimbe pista de deplasare fără acordul polițistului de frontieră, timp în care angajata civilă a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a trecut prin fața autocisterne, nefiind observată de conducătorul autocisternei și fiind lovită mortal”, a spus ofițera de presă.

Potrivit Anei Marchitan, la punctul de trecere a fost sistată activitatea pe pista de ieșire, destinată camioanelor, iar celelalte piste activează în regim normal.

Despre caz a fost anunțată Poliția. Oamenii legii cercetează circumstanțele producerii accidentului.

Foto: DPF

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram