Grigore Colun, candidatul blocului ACUM DA PAS pe circumscripția nr. 24, Chișinău, susține că-și va lăsa afacerile, cât timp se va ocupa de politică. Întrebat de moderatoarea dezbaterilor electorale de la TV8, Mariana Rață, cum va proceda, în cazul în care i s-ar cere să renunțe la blocul pe care-l reprezintă pentru a-și salva businessul, candidatul a spus:

„Nu am visat niciodată să devin politician, am fost tot timpul un activist, un luptător, și când nu avea cine, tot timpul mă implicam eu (…). Cu afacerile mele se va ocupa echipa mea, acum eu sunt implicat în politică și echipa mea se ocupă cu businessul meu mai departe. Eu i-am educat așa încât să se poată descurca autonom”, a spus Colun.

Urmăriți mai jos înregistrarea video în întregime a dezbaterilor de la TV8, din această seară, cu participarea a patru candidați de pe circumscripția uninominală nr. 24: Vasile Bolea, candidat PSRM; Serghei Burgudji, candidat PP Șor; Grigore Colun, candidat ACUM și Artur Croitor, candidat independent. La dezbateri a fost invitat și Alexandr Bannicov, candidat PDM, dar acesta nu a venit și nici nu a delegat pe nimeni în locul său.

Puteți urmări dezbaterile electorale la TV8, de luni până vineri, începând cu ora 17:00.