Vrea ca toate contoarele de electricitate să fie produse în Moldova, iar blocurile să fie administrate de mai multe persoane, așa cum era pe timpuri. Sunt câteva dintre prioritățile care se regăsesc în programul electoral al candidatului independent pe circumscripția 24 Chișinău, Artur Croitor. Dacă va ajunge în Parlament, el își propune să soluționeze problemele locativ comunale, dar și să-i pedepsească pe toți demnitarii implicați în scheme dubioase în ultimii 27 de ani.

Concurentul electoral spune că în sectorul Botanica, regiune care se include în circumscripția 24, sunt mai multe probleme ce trebuie soluționate, cum ar fi reparația scărilor blocurilor, securizarea curților sau amenajarea parcurilor.

Trebuie să fie numiți responsabili de blocuri, pe scară, pe etaj. Ca să fie o legătură dintre putere și oraș. Toate contoarele pentru energie electrică sunt de import. Eu nu pot înțelege, noi avem uzina „Sciot-maș”, este – a fost, dar avem specialiști noi ce nu putem produce aceste contoare singuri”, Artur Croitor, candidat independent pe circumscripția nr. 24 – Chișinău.

Pe lângă aceasta, el spune că vrea să-i pedepsească pe toți guvernanții de la proclamarea independenței până astăzi, pentru toate schemele ilegale în care au fost implicați.

„Lustrația, confiscarea, constituția. Noi trebuie să scotem la lumină, la judecata poporului, informația despre toate treburile murdare a conducătorilor noștri din ultimii 27 de ani”, Artur Croitor, candidat independent pe circumscripția nr. 24 – Chișinău.

Artur Croitor a vrut să candideze și la alegerile prezidențiale din 2016. Atunci el nu a reușit să acumuleze numărul necesar de semnături pentru a fi înregistrat în cursa electorală. De data asta, el speră că oamenii îl vor vota.

Eu zic 50 la 50 sau nimeresc, sau nu. Dar totuși sper că alegătorii care vor urma acestă conferință de presă și cu ajutorul mass media cu informația care va veni la alegătorii mei ei vor face o alegere bună și eu am să fiu ales<”, Artur Croitor, candidat independent pe circumscripția nr. 24 - Chișinău. În afară de Artur Croitor, pe circumscripția 24 – Chișinău candidează democratul Alexandr Bannicov, socialistul Vasile Bolea, Serghei Burgudji din partea Partidului Șor și Grigore Colun înaintat de blocul ACUM DA PAS.