/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Rodica Ciorănică a izbucnit în lacrimi. Jurnalista a vorbit pentru prima dată despre relația cu fostul ei soț, Sergiu Gavriliță

05 februarie 2019, ora 11:51

Tatiana Granciuc i-a citit câteva rânduri dintr-o declarație a fostului ei soț: “Rodica e cel mai frumos om care a fost în viața mea… Doar că a apărut cândva, undeva o neînțelegere peste care n-am putut trece… fiind, probabil, prea naivi…”, după care a întrebat-o: ”Daca ai putea sa-i răspunzi acum la aceste rânduri, ce i-ai zice?”. Rodica Ciorănică a rămas pentru câteva clipe fără cuvinte, au inundat-o lacrimile și cu vocea tremurândă a răspuns:

„Sergiu cred că o să fie tot timpul cel mai important bărbat din viața mea. Am fost foarte fericiți împreună, dar și foarte nefericiți după ceva ani. Să știi că am trăit fiecare sentiment la maxim și cu adevărat, probabil am fost cel mai frumos om din viața lui. Să zic acuma cine, unde a greșit, nu mai are rost, au rămas toate acolo undeva. Eu sunt un om care, dacă iubește, iubește, iar dacă nu mai iubește nu poate să rămână alături de un om…”

Urmăriți mai jos emisiunea integrală:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram