/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Un șofer beat la volan, care o făcea pe Schumacher, urmărit de Poliție pe străzile din Orhei

missing
05 februarie 2019, ora 11:39

Agenții de patrulare, în urma situației create, au început să-l urmărească pentru a fi oprit. Însă acesta a pierdut controlul mașinii și s-a tamponat într-un pilon electric.

În mașină se afla șoferul, un tânăr de 26 de ani și un pasager de 28 de ani. La solicitarea inspectorilor de a prezenta actele necesare, șoferul a comunicat că nu are asupra sa careva acte și nici nu este posesor de permis de conducere. În timpul discuției inspectorii de patrulare au simțit un miros puternic de alcool din partea șoferului, solicitând de a fi supus testului DRAGER, acesta a refuzat și a devenit agresiv împotriva agenților de patrulare și a încercat să fugă. Însă ofițerul de patrulare a reacționat prompt pentru a-l reține, iar pasagerul a încercat să-și salveze amicul. Astfel, au intervenit și alți cetățeni care au ajutat inspectorul de a-i aplica șoferului cătușele.

Ulterior, a fost chemată grupa operativă, iar conducătorul auto a fost escortat la Inspectoratul de poliție Orhei pentru documentarea cazului. Șoferul este documentat penal pentru refuzul de a trece testul alcoolscopic de a stabili gradul de ebrietate și contravențional pentru conducerea vehiculului fără permis de conducere sau dovada înlocuitoare, cu drept de circulație.

Potrivit poliției, șoferul respectiv în anul 2018 a fost documentat de două ori pentru faptul că nu este deținător a unui permis de conducere și pentru crearea unui accident rutier cu părăsirea locului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram