/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Igor Dodon comentează declarațiile lui Ilan Șor: „I s-a dat ordin să lovească în președinte”

06 februarie 2019, ora 08:05

Președintele Igor Dodon comentează declarațiile făcute acum două zile de președintele Partidului Politic ȘOR (PP ȘOR), Ilan Șor, despre faptul că șeful statului îl amenință pe el și pe membrii familiei sale cu dosare penale, intentate pe teritoriul Federației Ruse. Igor Dodon spune că aceste declarații au fost făcute la ordinul cuiva, lăsând să se înțeleagă că ar fi vorba de liderul PDM, Vladimir Plahotniuc.

„Acesta este un politician concret, căruia i s-a dat ordin să lovească în președinte în speranța că ratingul socialiștilor va scădea. Pentru aceasta a fost făcut acest pas. De aceea, nu merită să acordăm atenție acestui lucru. Asemenea provocări vor fi și în continuare”, a declarat șeful statului în cadrul unei trasmisiuni live la postul de televiziune Accent TV.

Despre declarația lui Ilan Șor că l-ar fi finanțat, președintele a declarat:„lăsați această prostie, eu înțeleg că sunteți maeștri în a desena orice lucruri și partenerul vostru, cel care vă coordonează, putea face diferite lucruri, dar noi toate acestea le-am depășit, le-am văzut, înțelegem foarte bine. De aceea, avem o atitudine foarte, foarte calmă”.

Șeful statului recunoaște că familia lui și a lui Ilan Șor se întâlneau, mergeau împreună la invitația altor persoane și spune că nu va reacționa în niciun fel la aceste declarații.

Ilan Șor a declarat într-o conferință de presă că președintele țării Igor Dodon îl amenință pe el și pe membrii familiei sale cu dosare penale, intentate pe teritoriul Federației Ruse. Acesta a mai spus că așteaptă scuze publice de la șeful statului, în caz contrar va aduce dovezi publice cum Igor Dodon s-a plimbat cu avionul său, s-a folosit de casa acestuia din Rusia și, mai mult, cum Ilan Șor i-a finanțat ultimele două campanii electorale ale lui Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram