/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Atenție! În Canada va fi deschisă o singură secție de vot, în loc de trei. De ce

07 februarie 2019, ora 21:41

Decizia respectivă a fost anunțată Ambasadei Republicii Moldova din Canada după adresarea misiunii diplomatice către autoritățile locale de a autoriza deschiderea a 3 secții de votare în conformitate cu hotărârea CEC din 19 ianuarie 2019.

Printr-un demers al Ministerului de Externe de la Ottawa, Ambasada Republicii Moldova a fost informată că decizia respectivă se bazează pe prevederile legislației canadiene, care „nu poate aproba deschiderea secțiilor de votare pe teritoriul Canadei” pentru scrutinul din anul 2019.”

Menționăm că ambasada Republicii Moldova în Canada se află în capitala canadiană, Ottawa. Alte două secții de votare urmau să fie deschise în orașele Toronto și Montreal, unde există comunități semnificative de cetățeni moldoveni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram