/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ Anatolie Zagorodnîi, aprobat de Parlament în funcția de director al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor

missing
07 februarie 2019, ora 11:51

Anatolie Zagorodnîi, aprobat astăzi de Parlament în funcția de director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor. Acesta a fost numit în funcție pe un termen de șapte ani.

La concurs au participat trei candidați, iar Zagorodnîi a fost desemnat de către Comisia economie, buget și finanțe în calitate de câștigător. Acesta a acumulat 521 de puncte, în cadrul concursului de angajare.

În cadrul dezbaterilor din plenul Parlamentului, unii deputați s-au arătat nemulțumiți de faptul că Anatolie Zagorodnîi și-a semnat singur actele de numire în funcție, deoarece este vicepreședinte al comisiei juridice numiri și imunități.

De asemenea, deputatul PCRM Vladimir Voronin a întrebat, în repetate rânduri, dacă dosarul lui Anatolie Zagorodnîi conține certificat de integritate, dar nu a primit un răspuns concret de la raportorul proiectului deputatul PDM Sergiu Sîrbu.

„Toate documentele sunt, suntem gata să vă prezentăm dosarul”, a menționat totuși deputatul democrat.

Anatolie Zagorodnîi a devenit deputat în Parlament pe lista Partidului Comuniștilor, în anul 2005. Acesta face parte din grupul deputaților comuniști transfugi, care a părăsit fracțiunea comuniștilor și s-a alăturat Partidului Democrat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram