/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Pavel Postică: Observatorii Promo-LEX continuă să fie intimidați. Ar fi implicați și reprezentanți ai administrației locale

missing
07 februarie 2019, ora 11:48

Persistă cazurile în care colegii noștri din teritoriu sunt intimidați, cu regret în astfel de activități și reprezentanți ai administrației publice locale. Din cinci cazuri de intimidare, trei cazuri sunt generate de reprezentanți ai APL, într-un caz este vorba de un simpatizant al unui concurent electoral și într-un caz informația este credibilă, observatorilor li s-a sugerat că sunt urmăriți inclusiv de către poliție la sugestia SIS”, a declarat Postică.

El a mai precizat că privind a comunicat informația la SIS și speră că aceste cazuri vor fi examinate și asociația va obține informații cu privire la implicarea sau neimplicarea angajaților SIS în aceste situații.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram