/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Dacă îl recunoști anunță poliția! Bărbatul din imagine ar fi furat dintr-o geantă mai multe bunuri

07 februarie 2019, ora 16:46

 Dacă îl recunoști, anunță poliția. Bărbatul din imagini este căutat de către ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliție Botanica. Acesta ar fi sustras dintr-o geantă mai multe bunuri. Astfel, individul a cauzat victimei un prejudiciul de 9 200 lei. Totul a avut loc la data de 28 ianuarie.

Bărbatul ar fi sustras dintr-o genată care se afla pe scaunul de la o policlinică de pe strada N. Titulescu acte personale, portmoneu în care se aflau 700 lei și un telefon mobil de model „Samsung” în valoare de 8 000 lei.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru furt. Dacă se va găsi vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare până la patru ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze poliţia la numerele de telefon: 0686 66 202 sau 112.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram