Într-o casă cu cinci etaje din Tiraspol a avut loc o explozie. O persoană a murit, iar alta a fost grav rănită. Victima a fost dusă la Spitalul Clinic Republican. Doctorii se luptă pentru viața lui, transmite novostipmr.com.

În cameră a fost găsit cadavrul unui bărbat, probabil proprietarul și un alt bărbat cu leziuni grave. Probabil, o grenadă a explodat în cameră. Versiunea inițială privind explozia de gaz nu a fost confirmată”, se arată într-un comunicat al autorităților din regiune.

Personalul Departamentului Principal pentru Situații de Urgență, echipa de investigație și muncitorii de ambulanță au mers la fața locului. Incidentul s-a produs la etajul trei al blocului de locuit. Nu au fost semne de incendiu. Pentru a intra în zona rezidențială unde a avut loc tragedia, salvatorii au trebuit să utilizeze o scară specială de asalt. Din interior au deschis ușa medicilor și oamenilor legii.

„Toată lumea a fost evacuată și a fost închis gazul până când circumstanțele exploziei au fost clarificate. Apoi, pompierii s-au urcat prin balcon către apartamentul afectat „, a precizat un locatar al blocului pentru presa din regiune.

Ofițerii de aplicare a legii stabilesc detaliile și circumstanțele incidentului.