/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un tată și-a „uitat” bebelușul în tren și a ieșit să fumeze

07 februarie 2019, ora 18:21

Un tată din Ohio a fost la un pas să își piardă copilul. Bărbatul a lăsat bebelușul nesupravegheat într-un tren, pentru a ieși afară să fumeze. În timp ce se afla pe peron, trenul a plecat, iar bărbatul nu a mai reușit să urce.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din tren arată cum bărbatul așează pe scaun landoul în care se afla bebelușul. El se uită în jur, apoi pleacă, lăsând copilul nesupravegheat, potrivit Digi24.

În timp ce trenul pleacă din gară, un alt pasager își dă seama că tatăl bebelușului a rămas pe peron și încearcă să dea alarma, dar ușile trenului i se închid în față.

Tatăl bebelușului încearcă să prindă trenul din mers, dar nu reușește.

Între timp, pasagerul din tren dă semnalul de alarmă și vorbește la telefon cu conductorul, pentru a-i explica situația. El stă apoi cu copilul până la următoarea stație, acolo unde trenul a oprit, iar tatăl bebelușului a venit să îl ia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram