/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Vremea se menține caldă și în următoarele trei zile, dar săptămâna viitoare s-ar putea să ningă slab

07 februarie 2019, ora 17:20

În următoarele trei zile meteorologii prognozează temperaturi confortabile pe timp de zi, cu maxime de până la +10 grade la amiază și fără precipitații, însă către mijlocul săptămânii viitoare, sunt posibile ninsori slabe în partea de nord și centru a țării. 

La noapte se va răci până la -4… -6 grade, iar mâine și sâmbătă ziua, maximele temperaturii aerului vor fi de până la +4… +6 grade Celsius.

Duminică noaptea, valorile termice ale aerului se vor menține la același nivel, iar ziua maximele temperaturii aerului vor fi de până la +8… +10 grade Celsius.

Precipitații slabe, sub formă de ploi, se așteaptă începând cu ziua de marți a săptămânii viitoare, în Nordul țării și în Centru. Miercuri, la Nord sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță, iar joi, la Nord și în Centru sunt posibile ninsori slabe, iar la Sud e posibil să cadă lapoviță.

Urmăriți constant prognoza meteo, pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram