/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

De astăzi, de la Ialoveni la Chișinău, cu troleibuzul. Traseul noii rute și costul biletului

missing
08 februarie 2019, ora 09:19

Traseul liniei nr. 36 pornește din centrul capitalei, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și se încheie în orașul Ialoveni. Decizia privind lansarea noii rute de troleibuz a fost luată de Consiliul municipal Chișinău, pentru soluționarea problemei asigurării cu transport a călătorilor din localitatea suburbană. Lungimea totală a liniei este de 25 km și timpul de rotație de 90 min.

Ruta de troleibuz nr. 36 va avea următorul itinerar:

Tur: În raza urbei: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri, șos. Hâncești, în raza or. Ialoveni: str. Alexandru cel Bun (sensul giratoriu);

Retur: în raza or. Ialoveni: str. Alexandru cel Bun, în raza urbei: șos. Hâncești, str. Miorița, str. Gheorghe Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Se stabilesc taxele pentru călătoria în troleibuzele de pe linia nr. 36, după cum urmează:

Taxa pentru o călătorie în raza or. Chișinău – 2 lei;
Taxa pentru o călătorie în raza or. Ialoveni – 2 lei;
Taxa pentru o călătorie din or. Chișinău până în or. Ialoveni sau retur – 4 lei.

La același subiect:

/VIDEO/ Consilierii din Chișinău au aprobat deschiderea rutei de troleibuz spre Ialoveni. Primarul Armașu: „Mulțumiri doamnei Monica Babuc”

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram