/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Incendiu devastator în Rio de Janeiro. Zece persoane au decedat, iar trei au fost rănite

missing
08 februarie 2019, ora 14:59

Zece persoane au decedat, iar ale trei au fost rănite, unul fiind în stare gravă, suferind arsuri pe corp de 40%, după ce un incendiu a izbucnit la o la bază de pregătire a fotbaliștilor Flamengo din Rio de Janeiro. Totul a avut o loc astăzi, 8 februarie, potrivit freemalaysiatoday.com.

În momentul izbucnirii incendiului, fotbaliștii se aflau în încăpere, iar în același timp aceștia dormeau. Dintre cele zece persoane decedat, șase sunt fotbaliști, iar patru sunt angajați ai echipei, scrie oglobo.globo.com.

Rio de Janeiro, a fost afectată de o furtună puternică care a susținut cel puțin șase vieți în altă regiune a orașului, precizează dw.com.

În regiune au fost decretate oficial trei zile de doliu. Iar secretarul de stat pentru sport, Felipe Bornier, a declarat că guvernul v-a oferi sprijin familiilor decedaților. 

Foto: oglobo.globo.com

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram