/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un ucrainean a încercat să intre în Moldova cu un pistol încărcat cu 15 cartușe. El a rămas fără armă și s-a întors din drum

missing
08 februarie 2019, ora 12:11

Un tânăr de 28 de ani, din Ucraina, a încercat să intre pe teritoriul Republicii Moldova cu un pistol încărcat cu 15 cartușe. Cazul a fost depistat aseară, către ora 23, la punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, de către polițiștii de frontieră din Moldova și grănicerii ucraineni.

Bărbatul se afla la volanul unui autoturism de model Fiat Doblo.

„Acționând în baza analizei de risc și a unor proceduri specifice s-a luat decizia supunerii cetățeanului unui control suplimentar. Ca urmare, în borseta personală a fost depistat un pistol traumatic cu magazinul încărcat cu 15 cartușe”, se menționează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Cazul este investigat de către Serviciul Grăniceresc de Stat al Ucrainei, pentru a stabili toate circumstanțele și aplicarea sancțiunilor prevăzute de legislația statului vecin.

Bărbatul a rămas fără pistol și a ales benevol să facă cale întoarsă de la frontieră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram