/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Percheziții într-o locuință din sectorul Râșcani al Capitalei. Ce au depistat oamenii legii

08 februarie 2019, ora 14:21

Percheziții într-o locuință a unui tânăr de 27 de ani, din sectorul Râșcani al Capitalei. Acesta este bănuit că ar fi comercializat droguri. Polițiștii sectorului Râșcani au documentat activitatea infracțională a individului timp de două luni, fiind efectuate și două achiziții de control. 

Astfel, în casă au fost depistate și ridicate trei pachetele de tip zip-lock cu masă vegetală de culoare verzuie cu miros specific, un pachet de tip zip-lock cu masa vegetala gălbuie, o bucată de hârtie împăturită în care se afla masă vegetală gălbuie, obiect artizanal cu depuneri de substanță solidă de culoare brun închis pe pereții acesteia, un pachet de tip zip-lock cu pastile fărâmițate  și mijloace bănești în sumă de 300 lei obținute în urma comercializării drogurilor.

Ulterior, oamenii legii au acumulat probe ce-i demonstrează vinovăția bărbatului. Pachetele depistate în urma percheziției fiind ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul în care bănuitul comercializa pachețelele cu substanța fărâmițată cu miros specific, ar fi obținut un profit de 10 000 lei.

Anterior bărbatul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare, iar conform legislației în vigoare , pentru fapta săvârșită tânărul riscă închisoare pe un termen de la trei până la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram