/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Socialistul Dinari Cojocaru a uitat, într-o săptămână, de împrumutul de la offshore-ul din Bahamas: „Nu a existat niciun împrumut”

missing
08 februarie 2019, ora 13:25

Candidatul Partidului Socialiștilor (PSRM) pe circumscripția nr. 26, Chișinău, Dinari Cojocaru, a uitat, timp de o săptămână, de un credit de jumătate de milion de lei, care l-ar fi luat de la un offshore din Bahamas, potrivit unei investigații RISE Moldova. Acum o săptămână, la dezbaterile electorale de la PRO TV Chișinău, întrebat de moderatoare ce a făcut cu acei bani, Cojocaru a spus că i-a cheltuit pentru necesitățile familiei. Aseară însă, la dezbaterile de la TV8, candidatul socialist a afirmat că nu a existat niciun împrumut.

Pe 31 ianuarie 2019, la PRO TV Chișinău, Dinari Cojocaru a dat următoarea explicație: „Atunci când un stat nu poate permite cetățenilor săi de a-și lua un credit la un procent avantajos, ești impus de a te adresa în altă parte și a căuta alte căi de a supraviețui”, a spus candidatul.

Moderatoarea Lorena Bogza: „Ce ați făcut cu acești bani?”.

Dinari Cojocaru: „Am o familie destul de mare…”.

La dezbaterile de  aseară, 7 februarie 2019, de la TV8, Cojocaru a spus: „Este un dosar deschis împotriva celor care au scris acest articol, de la Rise, ei trebuie să achite și un prejudiciu material și scuze publice. Nu a existat niciun împrumut”.

Moderatoarea Mariana Rață: „Colegii Dvs. au confirmat pentru Rise Moldova că au împrumutat așa bani…”

Dinari Cojocaru: „Nu cunosc”.

Ieri, în studioul dezbaterilor electorale de la TV8 au fost invitați candidații de pe circumscripția nr. 26, Chișinău: Dinari Cojocaru, PSRM; Cotelea Victor, PP Șor (care nu s-a prezentat); Mihai Stratulat, PDM; Vlad Bilețchi, PL; Valeriu Cerba, candidat independent; Iurie Renita, ACUM (care a trimis un reprezentant) și Anton Miron, PCRM.

Mai multe informații despre alegerile parlamentare din acest, inclusiv listele candidaților, găsiți pe pagina Alegeri.tv8.md.

Vezi și:

Cum a reușit candidatul PL Vlad Bilețchi să-și cumpere o Honda Jazz, care costă pe piață circa 7000 de euro, cu doar 10 mii de lei

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram