/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ TV8 promovează un nou spot. Cum scăpăm definitiv de „Pi..*”, care provoacă zgomot în viața noastră

missing
08 februarie 2019, ora 17:16

Postul TV8 a lansat un nou clip de promovare despre problemele, provocările și disconfortul pe care îl trăim zilnic. Toate acestea sunt percepute de societate printr-un singur cuvânt, cenzurat în spot, „Pi…”.

Nu toate zgomotele pe care le producem ne creează disconfort. De exemplu, zâmbetul sau muzica sunt sunete care ne fac fericiți, iar altele sunt care ne întristează.

Cu toții ne dorim o viață mai bună, să ne simțim în siguranță și să avem încredere în ziua de mâine. Iar când nu primim acest lucru suntem nevoiți fie să plecăm, fie să găsim originea acestui sunet pentru a-l înlătura definitiv din viața noastră.

TV8 este postul de televiziune care identifică sursa zgomotului „Pi”, vorbește despre el și despre soluții pentru a-l exclude.

Vezi clipul video și scrie-ne dacă te regăsești în el.

Nu uita să distribui prieteniilor în caz că ți-a plăcut ideea spotului!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram