/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Corpurile neînsuflețite ale moldovenilor decedați la Vinița au ajuns în țară

09 februarie 2019, ora 19:37

În această seară, în țară au ajuns corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate în accidentul de circulație produs în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina. Procedurile au fost perfectate de urgență de angajații IGSU în comun cu serviciul consular. La Chișinău, sicriele au fost așteptate de rudele și apropiații îndurerați, care au beneficiat de asistență din partea serviciului psihologic al IGSU.

După ce corpurile neînsuflețite au fost aduse în capitală, salvatorii urmează să însoțească mașinale companiei contractate până la localitățile de baștină a persoanelor decedate, unde vor avea loc procedurile funerare.

La Vinița mai rămân patru persoane traumatizate în urma accidentului care la moment primesc îngrijiri medicale. Acestea ar putea fi externate în scurt timp, iar transportarea în siguranță în țara noastră va fi efectuată de Serviciul Mobil de Reanimare și Descarcerare.

Toate cheltuitele de repatriere a victimelor sunt suportate de Guvern.

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram