/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Fotografia unui moldovean a fost nominalizată la concursul internațional Sony World Photography Awards

missing
09 februarie 2019, ora 15:46

O imagine a fotografului moldovean Ilya Bugaev a fost inclusă în lista scurtă, la categoria „Open and Youth” al celui mai important concurs de fotografie din lume – Sony World Photography Awards. Este vorba de imaginea unui tânăr păstor, surprins de fotograf în apropiere de localitatea Trinca, raionul Edineț. 

Rebecca McClelland, care prezidează juriul „Open and Youth”, a declarat: „Am fost uimită de diversitatea lucrărilor care au intrat în competiția „Open and Youth”. Premiul reprezintă o apreciere foarte democratică a fotografiei, de la tradiție la tendințe emergente din toate genurile, de la natură la modă”, citată de BBC.

În total la concrus sunt 326 de mii de înregistrări din 195 de țări. Câștigătorii premiilor vor fi anunțați la ceremonia oficială care va avea loc pe 17 arpilie, la Londra.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram