/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Ar putea Cașu de la PN să se retragă în favoarea lui Mudreac de la PSRM înainte de alegeri? Cum răspunde candidatul

09 februarie 2019, ora 12:54

Ilian Cașu, candidatul Partidului Nostru (PN) pe circumscripția nr. 27, Chișinău, la alegerile parlamentare neagă faptul că ar putea să se retragă în favoarea candidatului Partidului Socialiștilor (PSRM) pe aceeași circumscripție Radu Mudreac, înainte de ziua alegerilor.

Întrebarea i-a fost pusă în studioul dezbaterilor electorale Alegeri Liber de la TV8, de concurentul său din partea blocului ACUM DA PAS, Vladimir Bolea. adresându-i întrebarea, cel din urmă i-a amintit candidatului de la PN cum în 2016, în campania electorală pentru alegerile prezidențiale, formațiunea din care face parte Cașu l-a susținut pe Igor Dodon, candidatul socialiștilor la funcția de șef de stat.

„Partidul Nostru oficial și-a cerut scuze în fața cetățenilor pentru că l-a susținut, știți pe cine, să nu-i fac publicitate. El a avut anumite angajamente, noi nu purtăm răspundere că el a luat-o în altă direcție; îl privește și o să răspundă în fața cetățenilor. Ceea întrebați Dvs. sunt aberații sută la sută”, a răspuns Ilian Cașu.

În cadrul dezbaterilor electorale de ieri de la TV8 au fost invitați candidații de pe circumscripția nr. 27, Chișinău. Doar trei dintre cei șase concurenți electorali au dat curs invitației: Vladimir Bolea de la ACUM DA PAS, Ilian Cașu de la PN și Augustin Volconovici de la PCRM.

Mai multe informații despre alegerile parlamentare din acest an găsiți pe Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram