/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Accident grav la Dondușeni. O persoană a murit, iar alte două au fost transportate la spital

missing
11 februarie 2019, ora 09:22

Potrivit poliției, duminică, în jurul orei 22:00, o mașină de model model W Passat condusă de un bărbat de 32 de ani, locuitor al raionului Dondușeni, având ca pasageri două persoane de gen masculin cu vârste cuprinse între între 32 și 39 de ani ambii locuitori al aceluiași raion, a pierdut controlul asupra volanului și s-a tamponat într-o remorcă care era parcată pe acostament.

În urma impactului pasagerul în vârstă de 39 de ani a decedat la fața locului, iar șoferul și pasagerul în vârstă de 32 de ani au fost transportați la spitalul Raional Dondușeni pentru îngrijiri medicale și examinarea stabilirii stării de ebrietate al conducătorului auto.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram