/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O senatoare democrată şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale din 2020 din SUA. Cine este aceasta

missing
11 februarie 2019, ora 15:59

Senatoarea democrată Amy Klobuchar şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în Statele Unite în 2020, transmite Mediafax.

Klobuchar, care a fost anterior procuror, a declarat că va candida „pentru toţi oamenii care vor ca munca lor să fie recunoscută”.

“În mijlocul naţiunii noastre, într-un timp în care trebuie să vizităm democraţia, stau aici, ca prima femeie aleasă în Senatul SUA din Minnesota, pentru a îmi anunţa candidatura la preşedinţia Statelor Unite“, a declarat Amy Klobuchar.

Alte patru femei şi-au anunţat până acum candidatura la preşedinţie. Acestea sunt Elizabeth Warren, Kamala Harris, Tulsi Gabbard şi Kirsten Gillibrand.

Preşedintele Donald Trump a ironizat campania dusă de senatoare împotriva încălzirii globale, lansată în timp ce afară viscolea.

„Păi, s-a întâmplat din nou. Amy Klobuchar şi-a anunţat candidatura pentru preşedinte, vorbind cu mândrie de lupta împotriva încălzirii globale, în timp ce stătea într-un virtual viscolul de zăpadă, gheaţă şi temperaturi de îngheţ. Sincronizare proastă. Până la sfârşitul discursului ei, arăta ca un om de zăpadă (femeie)!„, a scris Trump pe twitter.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram