/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Șeful statului susține că președintele Ucrainei vine la Chișinău, dar nu se va întâlni cu el

12 februarie 2019, ora 09:20

„Cunoaștem că președintele Poroșenko vine la Chișinău miercuri, 13 februarie. Ne-a fost solicitată garda de onoare și desigur am dat acordul. În ceea ce privește o eventuală întâlnire, din câte cunosc, domnul Poroșenko este candidat la prezidențialele din Ucraina și cred că Președintele Moldovei, nu trebuie să se întâlnească cu niciun candidat. Dacă ne întâlnim cu Poroșenko, mâine poate veni un alt candidat și să spună că vrea să vină în Republica Moldova să se întâlnească cu președintele. Noi nu ne vom implica în lupta din țara vecină”, a declarat Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru Accent TV.

Șeful statului a mai precizat că după alegerile din Ucraina va lucra cu noul său omolog. Nici Guvernul, nici Parlamentul nu a anunțat despre vizita președintelui Ucrainean.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram