/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ A profitat de neatenția unui tânăr, și l-a deposedat de telefonul mobil. Ce riscă o tânără

missing
12 februarie 2019, ora 10:50

O tânără de 22 de ani, originară din raionul Călărași a profitat de neatenția unui băiat și l-a deposedat de telefonul mobil. Potrivit polițiștilor, cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice împreună. Ulterior, bănuita ar fi furat telefonul, cauzând un prejudiciu de 24 000 de lei. Incidentul a avut loc la data de 19 ianuarie.

Oamenii legii au fost alertați de un bărbat de 25 de ani din Ungheni, precum că i-ar fi fost furat telefonul mobil de model „Samsung”.

În urma măsurilor de investigații tânăra a fost identificată şi reţinuă pe un termen de 72 de ore. Totodată, aceasta şi-a recunoscut vina și a spus polițiștilor că ar fi sustras telefonul mobil după care l-ar fi vândut la prețul de 10 000 lei.

Telefonul urmează a fi depistat  de către poliţişti şi  returnat victimei. Tânăra este cercetat penal pentru  furt, iar  legislația penală în vigoare,  prevede sancţiunea cu amendă de până la 32 500  lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 până la 240 de ore sau închisoare de până la doi ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram