O tânără de 22 de ani, originară din raionul Călărași a profitat de neatenția unui băiat și l-a deposedat de telefonul mobil. Potrivit polițiștilor, cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice împreună. Ulterior, bănuita ar fi furat telefonul, cauzând un prejudiciu de 24 000 de lei. Incidentul a avut loc la data de 19 ianuarie.

Oamenii legii au fost alertați de un bărbat de 25 de ani din Ungheni, precum că i-ar fi fost furat telefonul mobil de model „Samsung”.

În urma măsurilor de investigații tânăra a fost identificată şi reţinuă pe un termen de 72 de ore. Totodată, aceasta şi-a recunoscut vina și a spus polițiștilor că ar fi sustras telefonul mobil după care l-ar fi vândut la prețul de 10 000 lei.

Telefonul urmează a fi depistat  de către poliţişti şi  returnat victimei. Tânăra este cercetat penal pentru  furt, iar  legislația penală în vigoare,  prevede sancţiunea cu amendă de până la 32 500  lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 până la 240 de ore sau închisoare de până la doi ani.