/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Voronin, despre anticipate. Acesta spune că după scrutinul din 24 februarie ar putea avea loc alegeri repetate

missing
12 februarie 2019, ora 19:15

După scrutinul din 24 februarie ar putea să aibă loc alegeri repetate, susține liderul comuniștilor, Vladimir Voronin. Și asta pentru că niciun partid nu va acumula numărul necesar de voturi pentru a avea majoritatea parlamentară și nici pentru a forma o coaliție. Totodată, liderul PCRM se arată convins că partidul său va trece pragul electoral și va ajunge în Parlament.

– Există riscul să fie alegeri repetate asta-i mai aproape de adevăr. –  De ce?  Poate să nu să se primească să-i consolideze pe toți acei uninominali nu o să poată să-i prindă pe toți. Poate partidele să aibă puține mandate în Parlament să nu ajungă pentru a crea această majoritate”, Vladimir Voronin, candidat pe lista PCRM.

Vladimir Voronin se arată sigur că va ajunge în Legislativ și a menționat că PCRM nu are de gând să facă alianță cu cineva. Cât despre candidații comuniști, Voronin spune că i-a selectat minuțios de data asta, mai ales după ce anterior mai mulți membri PCRM au părăsit partidul și s-au alăturat democraților.

Cei care astăzi constituie fundamentul listei noastre electorale sunt oameni care au putut rezista și au rezistat în fața tuturor greutăților din cei 10 ani de opoziție. Așa cum cere legea 40% sunt doamne, femei. Vârsta medie a candidatului este de 55 de ani. Din componența candidaților fac parte. În total 16 specialități”, Vladimir Voronin, candidat pe lista PCRM.

Despre poziția partidului la aceste alegeri, Voronin spune că își îndemană electoratul să meargă la vot, dar să boicoteze referendumul.

Noi îndemnăm să nu ia buletinul de vot la referendum niciunul, nici pe problema reducerii numărului de deputați nici pe problema înlăturării deputaților. 33:16-03:22 Da nimeni nu poate să răspundă la întrebarea care sunte criteriile de a aprecia activitatea unui deputat”, Vladimir Voronin, candidat pe lista PCRM.

Datele ultimului Barometru al Opiniei Publice arată că la alegerile parlamentare, din numărul respondenților deciși, pentru PCRM și-ar da votul 2,3 la sută din alegători.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram