/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Andrian Candu le promite alegătorilor reparația a 10 mii de km de drumuri. În câți ani vor să-și îndeplinească democrații promisiunea

missing
13 februarie 2019, ora 11:30

Candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) la alegerile parlamentare, Andrian Candu, le promite alegătorilor că, dacă vor vota democrații, aceștia vor repara zece mii de kilometri de drumuri, în următorii patru ani. 

La o întrevedere cu locuitorii din Ialoveni, Candu le-a spus alegătorilor că Programul Drumuri Bune, implementat deja de autorități anul trecut, este un succes: „Într-un singur an, în 2018, s-au reparat 1.600 km. Sunt localități care niciodată nu au avut drum asfaltat, iar acum copiii merg la grădiniță sau la școală pe drumuri noi. În fiecare an vom construi tot mai mult. Vrem astfel, în următorii 4 ani să reparăm 10.000 de kilometri”, a spus candidatul, potrivit unui comunicat al PDM.

Totodată, un alt candidat democrat, care este înregistrat pe circumscripția nr. 37, Ion Sula, le-a promis alegătorilor renovarea oficiilor medicilor de familie și noi ambulanțe.

“Vom ajuta la crearea de mici afaceri locale care se bazează pe agricultură, ca să folosim producția agricolă într-un mod mai bun”, a mai spus Sula.

Alegătorilor din Circumscripția Răzeni, Andrian Candu le-a promis suport pentru agricultori: „Vom veni cu propunerea ca agricultorii singuri să aleagă – să fie subvenționați pe hectar sau pentru investiții, fie în frigider, fie în utilaje“, a spus candidatul.

Lista candidaților PDM la alegerile parlamentare din acest an o puteți consulta pe Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram