/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Trei tineri din Moldova au fost nominalizați de revista Forbes în topul 30 sub 30

13 februarie 2019, ora 15:32

„Sunt mândră și onorată să fiu nominalizată pe această listă, alături de co-fondatorii mei foarte talentați. Acest succes se datorează echipei noastre Planable, investitorilor și clienților. Vă mulțumim că sunteți alături de noi. Acesta e doar începutul!”, a scris Xenia Muntean pe pagina sa de Facebook.

Cei trei au fost incluși în clasament datorită platformei Planable care a fost fondată la Spherik Accelerator, ulterior a câștigat în 2016 competiția Startup Avalanche de la Techsylvania și a fost acceptat la acceleratorul Techstars de la Londra, unde a primit 120.000 de dolari investiție.

Forbes 30 Under 30 este o listă lansată anual de revista Forbes, în care sunt incluși tineri sub 30 de ani care au obținut succese în diverse industrii. Lista prezintă anual 600 de nume din întreaga lume, selectând câte 30 de tineri din 20 de industrii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram