Trei tineri din Moldova care au fondat o platformă pentru agențiile de marketing, au fost nominalizați de revista Forbes în topul 30 under 30 la categoria Media și Marketing. Cei trei sunt Xenia Munteanu (25 de ani), Vlad Caluș (23 de ani) și Nicu Gudumac (26 de ani).

„Sunt mândră și onorată să fiu nominalizată pe această listă, alături de co-fondatorii mei foarte talentați. Acest succes se datorează echipei noastre Planable, investitorilor și clienților. Vă mulțumim că sunteți alături de noi. Acesta e doar începutul!”, a scris Xenia Muntean pe pagina sa de Facebook.

Cei trei au fost incluși în clasament datorită platformei Planable care a fost fondată la Spherik Accelerator, ulterior a câștigat în 2016 competiția Startup Avalanche de la Techsylvania și a fost acceptat la acceleratorul Techstars de la Londra, unde a primit 120.000 de dolari investiție.

Forbes 30 Under 30 este o listă lansată anual de revista Forbes, în care sunt incluși tineri sub 30 de ani care au obținut succese în diverse industrii. Lista prezintă anual 600 de nume din întreaga lume, selectând câte 30 de tineri din 20 de industrii.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!