/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Promiteau „protecție” în schimbul banilor. Un interlop, membrul unui grup infracțional, cercetat penal pentru șantaj

13 februarie 2019, ora 10:14

În urma acţiunilor de urmărire penală și al măsurilor speciale de investigație desfășurate, a fost identificat organizatorul grupului infracțional, acesta fiind de origine daghestaneză, cu antecedente penale, anterior fiind afiliat organizației criminale ”Makena”, condusă de către așa-numitul „hoț în lege”, Vladimir Moscalciuc.

La data de opt februarie, suspectul a fost reținut în flagrant în mun. Chișinău, în momentul primirii de la una dintre victime a unei tranșe din ”taxa” impusă acesteia pentru protecție.

La demersul procurorilor, în privința învinuitului a fost aplicată măsura arestării preventive pe un termen de 30 zile. Dacă i se va demonstra vinovăția, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la șapte la zece ani.

Investigațiile pe caz continuă, în scopul identificării tuturor complicilor învinuitului, precum și altor persoane care au avut de suferit în urma activităților ilicite ale grupului infracțional.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram