/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un bărbat din Capitală, reținut pentru că ar fi furat un telefon din incinta Moldtelecom. Ce riscă acesta

13 februarie 2019, ora 10:58

Un bărbat de 37 de ani, locuitor al Capitalei a profitata de neatenția unei tinere și a sustras telefonul mobil a acesteia. Ulterior, suspectul a fost identificat și reținut de către polițiștii sectorului Râșcani. Incidentul a avut loc la data de 29 ianuarie.

Astfel, în incinta oficiului Moldtelecom din sectorul Râșcani bărbatul a pătruns prin acces liber. În cele din urmă,  a văzut că victima a lăsat fără supraveghere telefonul mobil de model „Iphone7” ș i l-a furat. Acțiunile  individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta oficiului, astfel cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 15 000 lei.

În urma măsurilor speciale de investigații bănuitul a fost escortat la inspectorat pentru audieri. Ulterior, acesta și-a recunoscut vina. Anterior, bărbatul a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore, iar conform legislației penale în vigoare acesta riscă amendă în mărime de la 32 500 lei până la 67 500 lei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram