/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Cum explică PDM absența candidaților democrați pe circumscripțiile din Chișinău la dezbaterile TV8

missing
14 februarie 2019, ora 11:53

„Noi nu am știut, nu ne-am așteptat, că anumite posturi de televiziune vor face dezbateri pe anumite circumscripții, ne-ați luat prin surprindere, recunoaștem. Asta ar însemna să fie ruptă întreaga agendă a candidaților. Noi nu putem să-i obligăm, ei să renunțe la alegerea lor care o au să se vadă cu cetățenii sau să vină la dezbateri la TV. Este regretabil și pentru noi ca stuff că nu putem prin intermediul dvs. să transmitem la o masă mai mare de oameni mesajul pe care îl au candidații noștri. Dar este alegerea lor și în PDM alegerile se i-au democratic, iar această alegere aparține candidatului”, a declarat Cebotari.

Totuși, democratul a dat asigurări că la dezbaterile naționale reprezentanții PDM vor veni în studiourile TV8.

Precizăm că, în fiecare seară începând cu ora 17:00 la TV8 au loc dezbateri electorale cu Mariana Rață. Acestea pot fi urmărite live pe pagina de facebook TV8 sau pe TV8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram