/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ În Kenya, pentru prima dată într-o sută de ani, a fost fotografiată o panteră neagră

14 februarie 2019, ora 18:00

Panteră neagră este numit fie un leopard, fie un jaguar cu blana neagră. Sunt foarte puține fotografii ale acestor animale în lume. Când Will a auzit că cineva ar fi văzut o panteră neagră în rezervația Lakipiya din Kenya, a plecat imediat acolo.

Will și ghidul său numit Steve au mers pe urmele panterei și au ales un loc bun, în opinia lor, pentru a instala o cameră capcană care se aprinde automat când trece cineva. Deși ei nu știau dacă merge pe urmele unui leopard sau a unei pantere dar în cea de-a patra noapte ei au avut noroc.

Pantera neagră pe care au descoperit-o cei doi, este un mascul, iar judecând după mărime, acest leopard are aproximativ doi ani.

Zvonurile despre panterele negre din această zonă din Kenya sunt demult, însă abia acum pentru prima dată în aproape 100 de ani au reușit să fie fotografiată.

BURRARD-LUCAS PHOTOGRAPHY

BURRARD-LUCAS PHOTOGRAPHY

BURRARD-LUCAS PHOTOGRAPHY

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram