/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Ucraina respinge ideea deschiderii unei misiuni diplomatice a Transnistriei la Kiev

14 februarie 2019, ora 08:42

“Ucraina are deja o misiune diplomatică – Ambasada Republicii Moldova. Transnistria face parte din Moldova, iar Ucraina, ca ţară garant, va continua să depună eforturi pentru a ajuta la soluţionarea problemei transnistrene”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe de la Kiev, Katerina Zelenko, informează agenţia de ştiri Ukrinform.

Anterior, reprezentantul politic al Tiraspolului în negocierile privind soluţionarea conflictului transnistrean, Vitali Ignatiev, a declarat că, după deschiderea misiunii diplomatice oficiale a Transnistriei la Moscova, autorităţile regiunii nerecunoscute intenţionează să deschidă misiuni similare la Kiev şi Bruxelles.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram