/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Dacă îi recunoști, anunță Poliția! Doi bărbații au agresat fizic un cetățean străin

14 februarie 2019, ora 11:41

Bărbații din imagini sunt căutați de polițiștii sectorului Centru a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru că au demonstrat un comportament agresiv și au încălcat ordinea publică. Incidentul a avut loc în seara zilei de 10 februarie.

Indivizii au agresat fizic un cetățean străin de 52 de ani pe strada Ismail din Capitală. Astfel, victima a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu  amendă de la 27 500 lei până la 52 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau închisoare de până la tei ani.

Persoanele care i-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 079831769.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram