/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ UPDATE: Detalii despre accidentul de la Ungheni, cu implicarea unei mașini a Poliției

missing
14 februarie 2019, ora 10:29

Un bărbat din Ungheni ar fi fost tamponat aseară, în timp ce traversa strada, de un automobil al Poliției. Accidentul s-a produs aproximativ la ora 19:00, pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, la circa 20 de metri de la trecerea pietonală, scrie News.ungheni.org.

UPDATE, ORA 10.30: Serviciul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni confirmă că victima a fost tamponată de o mașină a Poliției. Potrivit Cristinei Vicol, ofițera de presă a IP Ungheni,  accidentul s-a produs la ora 18.50.

La volanul automobilului Poliției se afla un angajat al MAI, în vârstă de 39 de ani. Acesta se afla la serviciu, iar mașina era cu girofarul şi semnalul acustic pornit.

Victima este un bărbat de 51 de ani, locuitor al municipiului Ungheni. Acesta traversa strada într-un loc nepermis și, din spusele Poliției, a ieșit brusc pe carosabil. Totodată, Poliția spune că bărbatul era beat, iar testul a arătat că acesta avea o concentraţie de alcool în aerul expirat de 0.74 mg/l vapori de alcool.

„Observându-l din timp, că aleargă haotic pe partea carosabilă, conducătorul automobilului de serviciu de model DACIA DUSTER a staţionat pe partea dreaptă a traseului, însă pietonul continuând să alerge, s-a tamponat în partea din faţă a automobilului de serviciu, după care a căzut”, explică reprezentanta Poliției.

La faţa locului s-a deplasat grupul operativ al IP Ungheni, şeful IP Ungheni, precum şi procurorul de serviciu din cadrul Procuraturii raionului Ungheni, precizează ofițera de presă.

Ulterior, victima a fost dusă la spital, fiind diagnosticată preventiv cu o comoţie cerebrală, dar nu a fost spitalizată.

În același timp, automobilul de serviciu al Poliției nu a fost deteriorat.

Pe cazul dat, a fost iniţiată o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

ORA 09.37: Martorii accidentului spun că automobilul ar fi fost de model Dacia Duster și că avea semnele Poliției.

Victima a acuzat dureri în regiunea capului și a fost transportată de către o ambulanță la Spitalul raional Ungheni. În scurt timp, la fața locului s-a apropiat un alt echipaj de poliție, scrie sursa citată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram