/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Un bărbat, reținut după ce a furat o mașină și a abandonat-o. Ce riscă acesta

14 februarie 2019, ora 11:58

A furat un automobil de model „Dacia”, apoi la abandonat. Este isprava unui bărbat de 35 de ani, originar din r-nul. Telenești. Bărbatul a fost reținut de către ofițerii de investigații a sectorului Buiucani. Totul a avut loc la data de 12 februarie. 

Oamenii legii au fost alertați de către proprietarul automobilului în seara zilei de 24 decembrie, care le-a spus i-a fost jefuită mașina de pe str. Livezilor, or. Durlești. În urma cercetărilor, s-a stabilit că individul a pătruns în automobil prin acces liber, proprietarul lăsând uşa unității de transport descuiată şi cu cheile în mecanismul de pornire. Astfel individul i-a cauzat victimei un prejudiciu în sumă de 80 000 lei.

Ulterior în rezultatul acțiunilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost reținut și escortat la inspectoratul de poliție pentru audieri, iar automobilul a fost depistat abandonat și accidentat în or. Durlești. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina. Acesta nu este la prima abatere,  anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Individul a fost plasat în arest și este cercetat penal pentru „Răpirea mijlocului de transport”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare de la trei până la cinci ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram