A furat un automobil de model „Dacia”, apoi la abandonat. Este isprava unui bărbat de 35 de ani, originar din r-nul. Telenești. Bărbatul a fost reținut de către ofițerii de investigații a sectorului Buiucani. Totul a avut loc la data de 12 februarie. 

Oamenii legii au fost alertați de către proprietarul automobilului în seara zilei de 24 decembrie, care le-a spus i-a fost jefuită mașina de pe str. Livezilor, or. Durlești. În urma cercetărilor, s-a stabilit că individul a pătruns în automobil prin acces liber, proprietarul lăsând uşa unității de transport descuiată şi cu cheile în mecanismul de pornire. Astfel individul i-a cauzat victimei un prejudiciu în sumă de 80 000 lei.

Ulterior în rezultatul acțiunilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost reținut și escortat la inspectoratul de poliție pentru audieri, iar automobilul a fost depistat abandonat și accidentat în or. Durlești. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina. Acesta nu este la prima abatere,  anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Individul a fost plasat în arest și este cercetat penal pentru „Răpirea mijlocului de transport”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare de la trei până la cinci ani.