/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/FOTO. VIDEO/ Peste două mii de pachete de ţigări, descoperite într-un autocar care efectua curse între Moldova şi Italia

15 februarie 2019, ora 12:12

Potrivit poliției, mijlocul de transport, care era condus de un bărbat de 39 de ani cu dublă cetățeni română și moldovenească, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, la intrare în ţară. În baza profilului de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali, au procedat la efectuarea unei verificări amănunţite asupra autovehiculului şi persoanei, ocazie cu care, au descoperit ascunse sub scările care urcă la etajul superior al autocarului, mascate prin aplicarea unui panou, cantitatea de 2.388 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă duty-free.

„Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 10.745 lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 lei”, se mai spune în comunicatul ITPF.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram