/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un locuitor al capitalei, jefuit pe strada Albișoara. Nici nu a observat momentul când a rămas fără telefon

15 februarie 2019, ora 12:27

Un locuitor al capitalei a fost jefuit în plină stradă, la mijlocul lunii ianuarie. Un individ i-a furat telefonul mobil, de model „Redmi”.

Acesta a anunțat Poliția, spunând că nu a observat momentul când a fost jefuit, iar prejudiciul cauzat de furt este de circa 4500 de lei.

Poliția a găsit ulterior un suspect pe acest caz – un tânăr de 20 de ani, din Cimișlia, care nu este la prima abatere de la Lege. Anterior, acesta a fost condamnat pentru infracțiuni similare.

În cadrul audierilor acesta şi-a recunoscut vinovăţia.

Telefonul urmează a fi depistat și returnat victimei.

Acum, bănuitul este cercetat penal pentru furt, faptă pentru care legislația penală în vigoare, prevede sancţiunea cu amendă în mărime de până la 32 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la doi ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram