/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Angajamente pentru educație. Socialiștii propun condiții mai bune pentru studenți, dar și mai multe deplasări peste hotare pentru profesori

missing
15 februarie 2019, ora 18:05

Partidul Șocialiștilor își Propune pe viitor repararea tuturor căminelor studențești. Doi, își propune investirea resurselor financiare în cadrele didactice. Noi în ultima perioadă nu am făcut nimic altceva decât să umilim cadrele didactice cerând de la ei foarte multe lucrul în afară de faptul de a investi. Un factor prioritar pentru noi este schimbul de experiență cu alte state. Pedagogii noștri de foarte mult timp nu au fost de loc nicăieri în afara țării”, Ana Ursu Antoci, candidată pe lista PSRM.

În cămine locuiesc câte 4-5 oameni. Bursele se majorează, noi am auzit, cu 20-30-50 de lei, asta nu e treabă. Poți oare să trăiești cu așa bani? Noi neapărat vom revizui codul Educației. Noi îl vom pregăti din nou cu participarea tuturor specialiștilor”, Vladimir Odnostalco, candidat pe lista PSRM.

Partidul Socialiștilor s-a înscris în cursa electorală cu 55 de candidați pe listă și 51 de candidați pe circumscripțiile uninominale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram