A amenințat o tânără cu o armă de foc și a deposedat-o de telefonul mobil și bani. Un bărbat de 30 de ani, originar din Capitală a fost reținut de către polițiștii sectorului Ciocana. Acesta împreună cu un prieten au comis infracțiunea. Incidentul a avut loc în luna iunie a anului 2018, în comuna Bubuieci.

Victima a declarat oamenilor legii că în timp ce își parca automobilul de ea s-au apropiat doi indivizi și amenințând-o i-au furat bunuri materiale, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 9 900 lei.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigații demarate de polițiști a fost reținut unul din indivizi care s-a dovedit a fi de 32 ani. Ulterior, acesta și-a recunoscut vina. El a mai fost condamnat de instanța de judecată la șapte ani privare de libertate. Al doilea complice la infracțiune a fost anunțat în căutare de forțele de ordine.

Astfel, la data de 6 februarie curent a fost reținut și cel de-al doilea individ bănuit în comiterea infracțiunii. Indivizii anterior au mai fost judecați pentru comiterea furturilor, jafurilor și circulaţia ilegală a drogurilor.

Actualmente individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile.