/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Călin Vieru i-a îndemnat pe unioniști să nu-și dea votul pentru blocul ACUM. Ce i-au cerut ultimii

missing
15 februarie 2019, ora 18:12

Aș vrea să îndemn alegătorii unioniști să nu intre într-o confuzie și să nu facă greșeli, să nu-și dea votul ACUM-ului deoarece, încă o dată repet, reprezentanții ACUM-ului au fraternizat în 2015, au întins hore vesele cu Dodon și cu Usatîi”, Călin Vieru, candidat pe circumscripția nr. 33 – Chișinău.

Solicitați sa comenteze acest apel, un reprezentant al blocului ACUM i-a recomandat lui Călin Vieru să se retragă din cursă pentru că nu ar cunoaște problemele cetățenilor.

Blocul ACUM reprezintă oamenii acestei țări, reprezintă oamenii care au fost și sunt în continuare dezamăgiți de toate guvernările de până acum și care guvernează în ultimii doi ani. De aceea îi recomand domnului Vieru să se retragă dumnealui pentru că nu are nicio legătură cu problemele noastre, ale cetățenilor”, inga Grigoriu, candidată pe lista blocului ACUM DA PAS

Acum două săptămâni, Călin Vieru a venit cu un apel și pentru Andrei Năstase, să renunțe la cursă electorală, în favoarea lui. Vieru s-a înscris în cursa electorală pe circumscripția numărul 33 – Chișinău care include localitățile Băcioi, Sângera, Codru, Durlești și Trușeni. În aceeași circumscripție au mai fost înregistrați democratul Constantin Țuțu, Andrei Năstase din partea Blocului ACUM, socialistul Vladimir Roșca și independenții Andrei Nastas și Boris Volosatîi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram