/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

CEC anunță data limită când pot fi depuse cererile pentru solicitarea urnei mobile

16 februarie 2019, ora 09:56

Comisia Electorală Centrală anunță că până la 23 februarie curent, inclusiv, pot fi depuse cererile pentru a solicita votarea la locul aflării. Alegătorul care, din motive de sănătate sau din alte motive temeinice, nu poate veni în biroul secţiei de votare, poate solicita biroului electoral votarea cu urna de vot mobilă.

Cererile pot fi depuse în scris până pe 23 februarie, ora 18.00. În ziua votării, cererile pot fi făcute în scris până la ora 15.00, dacă se prezintă şi un certificat medical. Doar persoanele cu dizabilităţi de vedere pot înainta cereri privind votarea la locul aflării inclusiv în formă verbală.

Aceste categorii de cetățeni votează conform listei de alegători pentru votarea la locul aflării, întocmită de biroul electoral al secţiei de votare în baza cererilor depuse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram